>
NIEUWS & ACTIES

NIEUW BIJ CORPOZEN!

OOGLIDVERSTRAKKING ZONDER SNIJDEN

De Plasma lift is de nieuwste en volledige geheel methode voor huidverstrakking in de schoonheidsbranche die voor elk huidtype geschikt is. Deze revolutionaire techniek zorgt voor een zeer efficiënte lifting van boven- en onderoogleden, kraaienpootjes, onder- en bovenlip, verminderen van rimpels en overtollige huidrandjes terug strak maken. Door middel van een plasma pen wordt de huid puntsgewijs behandeld. Deze plasma energie die via het uiteinde van de pen op de huid terecht komt, zorgt ervoor dat de behandelde gezichtszone direct verdampt en samentrekt. Als gevolg ontstaat er een liftend effect. De resultaten zijn uitermate spectaculair en meteen gedeeltelijk-zichtbaar. Het grote voordeel van deze techniek is het niet-invasieve karakter en de relatief korte herstelperiode (van 7 tot 10 dagen). Bovendien het is ook nog zeer betaalbaar en effectief en dat (in de meeste gevallen) in slechts één behandeling naargelang de conditie van uw huid en uw levenstijl.

Het eindresultaat is pas zichtbaar na 3 maanden (collageenproductie). Na deze periode kunnen we overleggen of er een 2de behandeling nodig is. Het resultaat blijft gedurende 3 tot 7 jaar. Dit is natuurlijk afhankelijk van je levensstijl en huidconditie.


Indicaties:
 - boven- en onderoogleden lifting.
 - kraaienpootjes.
 - verminderen van rimpels.
 - huidverbetering.
 - huidverjonging.
 - contouring gelaat, huidverstrakken.
 - wenkbrauwlift, frons rimpels.


Contra-Indicaties:
 - Hart problemen (pacemaker,zware acute hart of bloeddrukproblemen), Epilepsie.
 - Zware vorm van diabetes, Nog niet genezen (huid)tumoren of kanker.
 - HIV-positief, Auto-immuunziekte, Hepatitis A,B & C.
 - Actieve acne, Hyperpigmentatie, Koorstslip, Hypertrofisch littekenvorming.
 - Warmte allergie, koorts/infectieziekten, Huidtype IV-VI.
 - Gebruik van antibiotica, Cortisone of medicatie voor acné: Roaccutane, Isotretinoïne, vitamin A zuur (tretinoïne).
 - Zwangerschap en borstvoeding

Hoeveel Behandelingen:
- 1 tot 2 behandelingen met een tussentijd van 12 weken

Resultaat: is zeer natuurlijk en meteen zichtbaar. In de daaropvolgende weken vindt huidvernieuwing plaats en aanmaak van collageen en elastine. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt. De meeste behandelingen hebben na 1 à 2 keer het gewenste resultaat. De behandeling is niet pijnloos, maar zeer verdraagzaam.