MASSAGES
PRIJZEN THERAPEUTISCH 60' 75' 90'
Behandeling van de rug, schouders en nek €60 €70 €80
Cranio sacraal therapie €60 €70 €80
Deep tissue massage €60 €70 €80
Lymfedrainage €60 €70 €80
Reiki €60 €70 €80
Shiatsu drukpuntmassage €60 €70 €80
Sportmassage €60 €70 €80
Tuina: chinese massage + cupping €60 €70 €80
Triggerpoint massage €60 €70 €80
Stoelmassage €40 voor 45 minuten
Kruidenstempel massage €65 €75 €85
Orgaanmassage €40 voor 45 minuten
Zorgmassage €60 - -
Detox Massage €60 €70 €80
Voetreflexologie €60 €70 €80

Klik op onderstaande behandelingen voor meer info

Cranio sacraal therapie

Cranio Sacraal is een zeer zachte therapie en is een ideale manier om een verstoord evenwicht van lichaam en geest te herstellen.Meestal wordt aan de schedel, de wervelkolom en het heiligbeen gewerkt. Het nodigt het gehele lichaam uit om spanningen en blokkades los te laten. De behandelingen worden vaak als zeer ontspannend ervaren.

Deep tissue massage

Deep tissue massage is een en krachtige massage die gericht is op het verbeteren van pijnklachten. Verklevingen die de doorstroming blokkeren kunnen door deze stevige massage weer in beweging komen. De massage wordt uitgevoerd door; diep masseren met de vingertoppen, knokkels, handen, ellebogen en onderarmen. Wanneer je spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd.

Shiatsu - drukpuntmassage

Shiatsu brengt rust en totale ontspanning, stimuleert de zelfgenezende krachten in het lichaam, verhoogt u natuurlijke weerstand en verzachten pijn.Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem (meridiannen) en brengt het hele lichaam weer terug in balans.

Reiki - "palm healing"

Reiki betekent letterlijk vertaald “universele levensenergie”. Door handoplegging gaat de helende energie door je lichaam stromen, en gaat naar plaatsen die energie nodig hebben. Een behandeling helpt zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.

Massage van de rug, schouders en nek

Deze massage richt zich vooral op ontspanning van rug, schouders, nek, hoofd en aangezicht. Deze behandeling zorgt voor vermindering van stress en heeft een enorme dieptewerking. Bovendien is het voornamelijk effectief in de bestrijding van pijn.

Lymfedrainage

De manuele lymfedrainage is een bijzondere soort massage waarbij ritmisch een zachte, spiraalvormige druk uitgeoefend op de lymfeklieren en lymfebanen waardoor de vochtdoorstroming verhoogd wordt.

Sportmassage

Voor de sportprestaties stimuleert en verbetert sportmassage de doorbloeding en de spierfunctie waardoor de kans op een spierletsel aanzienlijk verkleint.Na de inspanning helpt sportmassage de spieren te herstellen door het afvoer van afvalstoffen en melkzuur.

Tuina- chinese massage + cupping

Tuina bestaat grotendeels uit Chinese medische massage en gewrichtsmanipulaties. Door deze technieken worden obstructies in de meridianen verdreven, de Qi - en bloed (Xue) -circulatie bevorderd, het zenuwstelsel gereguleerd en de gewrichtsmobiliteit verbeterd.

Triggerpoint massage

Het wordt gegeven om pijnlijke verhardingen in de spieren (spierknopen of triggerpoints) te behandelen . De kleine spierknopen kunnen de bewegingsbeperkingen, stijfheid, krachtsverlies en pijnklachten veroorzaken. Bovendien kan de pijn zelfs naar andere delen van het lichaam uitstralen.

Stoelmassage

Het is ook een vorm van drukpuntbehandeling (shiatsu), waarbij in korte tijd armen, handen, rug, nek, hoofd en schouders worden behandeld. De massage wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel.

Voetreflexologie

Voetreflexologie is het stimuleren, masseren en uitoefenen van druk op bepaalde punten op de voeten die corresponderen met verschillende stelsels en organen in het lichaam, om het eigen genezingssysteem van het lichaam te stimuleren.

Kruidenstempel massage

Kruidenstempel massage wordt gegeven met warme kruidenbuiltjes die gevuld zijn met reinigende, activerende en ontspannende kruiden. Tijdens de massage wordt het lichaam gemasseert met de handen zodat het toch nog stevig genoeg is en vervolgens wordt het met de warme kruidenstempels bestempeld waardoor de poriën van de huid open gaan staan. Het effect van de kruiden in de stempels reinigt het lichaam en stimuleert de stofwisseling.
De kruidenstempels bevatten kruiden die door gebruik, diep in het lichaam doordringen. Ze activeren de bloedcirculatie en maken de spieren soepelder. Door de kruidenstempels raakt men afvalstoffen kwijt. Deze massagevorm is goed tegen stress, vermoeidheid en slapeloosheid.

Orgaanmassage

Chi Nei Tsang of orgaanmassage is een oude vorm van ontgiftende, activerende buikmassage die blokkades en spanningen in het buikgebied en van daaruit het hele lichaam op een directe, diepe en zachte manier terug vrijmaakt. Het helpt vooral bij een verbeterde spijsvertering en ontlasting, versterkt het immuunsysteem, geeft meer energie en een groter gevoel van welbehagen.

Zorgmassage (nieuw)

Deze massage heeft als doel om de levenskwaliteit van mensen met kanker of mensen die kanker (gehad) hebben, andere (chronische) ziekten en stress verbeteren. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat zorgmassage diepgaande ontspanning biedt en kan een goede ondersteuning zijn bij fysieke klachten zoals vermoeidheid en misselijkheid, maar ook bij mentale klachten zoals eenzaamheid en angsten. Het is geen behandeling en heeft nooit het doel om een patiënt te genezen. Het is een mooie ondersteuning tijdens de ziekte en het herstelproces.

Detox Massage (Nieuw)

Dagelijks hopen zich afval- en gifstoffen op in je lichaam: verkeerde eetgewoonten, een drukke levensstijl zorgen voor verzuring van ons lichaam. Een Detox massage zal je helpen afval, toxines en overtollig vocht, uit je lichaam af te voeren. Het zorgt ook voor het verzachten, voeden van de huid en ontspanning.

De behandeling in 3 stappen:
1) Eerst krijg je een lichaamsscrub om de doorbloeding te stimuleren en dode huidcellen te verwijderen.
2)Daarna geniet je van een dinamische lymfedrainage massage met warme kruidenolie, die de bloed- en lymfecirculatie verbetert. De verwarmende en drainerende bewegingen van deze massage brengen het zenuwstelstel weer in balans en ontgiften het lichaam.
3) De Detox massage sluit af met een een cupping massage die voor het losmaken van spierspanning en blokkades zorgt.
PRIJZEN ONTSPANNEND 60' 75' 90'
Ayurvedische massage €60 €70 €80
Bamboe massage €60 €70 €80
Duo massage (per koppel) - €145 €160
Hawaiiaanse lomi lomi massage €60 €70 €80
Holistic pulsing €60 €70 €80
Hotstone massage €65 €75 €85
Ontspanningsmassage of Zweedse massage €60 €70 €80
Privéworkshop duo massage (van 2 of 3 uur) €145 €160
Thaise voetmassage €60 €70 €80
Thai yoga Massage €60 €70 €80
Zwangerschapsmassage €60 €70 €80
Kindermassage van 40' €45 -

Klik op onderstaande behandelingen voor meer info

Ayurvedische Massage

Ayurvedische of Indische Massage is een holistische energetische massage uitgevoerd met warme olie die lichaam en geest tot diepe ontspanning brengt. Ayurvedische massage heeft een helende werking. De huid wordt glad en soepel en de weerstand wordt verhoogd. De spieren ontspannen en de gewrichten versoepelen. Spanningen en blokkades worden weggenomen zodat alle lichaamsenergie weer vrij kan stromen en nog wordt gestimuleerd.

Bamboe Massage

De bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Tijdens de massage worden bamboe als hulpmiddelen gebruikt om een volledige lichaamsmassage te geven. Deze Massage zal helpen om toxines af te voeren en slechte bloedsomloop te verbeteren, maar ook krampen en triggerpoints te verlichten. Behandeling van cellulite, zowel fibreus als bij oedeem, dankzij zijn drainerende en re-activerende eigenschappen.

Duo Massage

Gezellig met uw partner of met een vriendin even helemaal wegdromen en de drukte van de dag vergeten. Bij Corpo Zen in Antwerpen kan je per 2, of in groep van 3 personen samen genieten van een ontspannende massage door 2 of 3 masseurs/masseuses. De minimumtijd bedraagt 75min voor een duo-behandeling. Onze massages werken zowel ontspannend als therapeutisch en worden enkel uitgevoerd door specialisten. De duo massage is ook ideaal om elkaar cadeau te geven. Kies uit ontspanningsmassage, deeptissue massage, hotstone massage, shiatsu, sportmassage, zwangerschapsmassage of voetreflexologie.

Hawaiiaanse Lomi Lomi massage (nieuw)

Lomi lomi is een massagetechniek, ontstaan uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. “Lomi” is het Hawaiiaans woord voor massage. De massage is als het ware een dansritueel geïnspireerd op de oceanen; met vloeiende, ritmische en harmonieuze bewegingen uitgevoerd op het lichaam, waarbij naast de handen ook de onderarmen gebruikt worden. Lomi lomi massage zorgt voor een diepe ontspanning, herstelt de vitaliteit en vermindert stress.

Holistic Pulsing (nieuw)

Het is een zachte en krachtige massagevorm met een ontspannende werking door de ritmische, rollend, verend, schuddend en wiegende bewegingen. Tijdens een Holistic Pulsing wordt je lichaam op jouw ritme gepulst en losgeschud. Ook ledematen en gewrichten worden door stretching en tracties losgemaakt. Het is vooral een aangewezen therapie bij veel stress, slapeloosheid, burn-out, te veel in je hoofd leven, verkrampte spieren en het verwerken van indrukwekkende gebeurtenissen. Kleding kan worden aangehouden, de massage wordt gegeven op een massagetafel.

Hotstone Massage

De Hotstone massage wordt gegeven met afgeronde en verwarmde basaltstenen. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. De combinatie van warmte en beweging maakt dat de massage dieper op het spierweefsel inwerkt. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en circulerende bewegingen, in combinatie met een warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging en heeft een gunstige uitwerking bij chronische pijn in de nek en rug.

Ontspannings- of Zweedse massage

Uitgebreide behandeling van het hele lichaam met verwarmde olie. Ontspanningsmassage maakt de spieren soepeler, verlicht pijn, bevordert het de bloedcirculatie en ontspant. Een massage werkt ontspannend, maakt de spieren los, brengt je gedachten tot rust, vermindert ook stress, spanning en spierpijn. Hierdoor worden ook lichamelijke ongemakken als spierverkrampingen opgelost en ook de organen gaan beter werken waardoor eventuele maagklachten of spijsverteringsklachten afnemen.

Privéworkshop Massage voor Duo's

Tijdens deze workshop leert je de fijne handgrepen van verschillende massage technieken: zachte strijkingen en knedingen zorgen ervoor dat spieren soepeler worden waardoor uiteindelijk ontspanning ontstaat. - Het programma wordt samengesteld volgens u wensen: Afhankelijk van uw wensen leer ik u rugmassage, voetmassage, benen- en armenmassage, buikmassage, nek-schoudermassage en gezichtsmassage; - Elk één uur, of één persoon leert 2 uur masseren en de andere fungeert dan als oefenpartner. - De technieken worden voorgetoond, waarna u ze zelf onmiddellijk kan inoefenen met de nodige correcties, indien nodig; - Er is geen voorkennis van massage nodig; - Je krijgt een handleiding met de technieken mee naar huis

Thaise Voetmassage

Thaise voetreflex onderscheidt zich van onze Westerse methode door het werken met de massagestokje op de diverse zones van de voet. Eerst worden de voeten zeer uitgebreid met de handen bewerkt en daarna volgt nog een massage van de onderbenen. Vervolgens worden de verschillende zones met de daarbij behorende organen en reflexpunten aangepakt.

Thai Yoga Massage

Thai yoga massage is een bijzondere vorm van lichaamstherapie waarbij men series van ritmische massagegrepen en drukpunten ondergaat en is zowel relaxerend als therapeutisch. De Thaise yoga massage kan diep en intens zijn, maar ook zacht en dynamisch. Het gehele lichaam wordt in beweging gebracht door middel van aan de yoga ontleende rek- en strekkingen en de energiebanen worden gemasseerd door middel van drukpuntmassage.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage ontspant, vermindert misselijkheid en lichaamsvocht, verhoogt de weerstand, bevordert de spijsvertering, zorgt voor een betere nachtrust, verminderde rugpijn en bekkenklachten. Daarnaast helpt massage zwangere vrouwen om zich bewuster te worden van hun eigen lichaam en de zwangerschap op een positievere manier ervaren, en daardoor kunnen ze zich fysiek, mentaal en emotioneel beter op de bevalling voorbereiden.

Kindermassage (nieuw)

Kinderen krijgen dag in dag uit heel veel prikkels te verwerken (druk programma met school, sport...) en dit kan tot onrust leiden. Bij pubers spelen de hormonen op en ervaren ze vaak meer stress. Deze massage is bedoeld om kinderen te helpen zich beter te leren ontspannen en om zich optimaal te ontwikkelen met behulp van massage.

Dit zorgt voor: betere nachtrust, meer rust, verhoogde concentratie, groter gevoel van veiligheid, minder angst en stress.

Voor wie?
Voor kinderen vanaf 4 jaar tot 16 jaar die graag wat meer tot rust komen.

Tarieven:
- 30 minuten: €35
- 45 minuten: €45
PRIJZEN ESTHETISCH
After lipo massage vanaf €60
Braziliaanse cellulitis behandeling €60
Bodywrap met warmte therapie €60
Ultra Shape 3D vanaf €50
Lipocavitatie Mega Shape (nieuw!) vanaf €50
Radiofrequentie Effect vanaf €45
Spierstimulatie €35
Behandeling van Striemen €60
Perfect Butt (nieuw!) €60
Vacüumtherapie behandeling €60
Slimtonic Vibromassage (nieuw!) €60
Houttherapie (nieuw!) €60

Klik op onderstaande behandelingen voor meer info

Behandeling van Striemen

Last van vervelende striemen? Gelukkig zijn striemen goed te behandelen. Door onze unieke en pijnloze behandelmethode kan je na een eerste behandeling reeds een verbetering van 30% zien. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan op.

Combinatie behandelingtechnieken: electrische peeling en/of microneedling.
- Electrische peeling is een innovatieve techniek op gebied van schoonheidszorg. Door middel van een licht elektrische stroom worden de dode huidcellen verwijderd en komt er zo een nieuwe frisse huidlaag tevoorschijn. De huid krijgt zo een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van cellen.

- Microneedling met dermapen: het is een apparaatje met minuscule naaldjes erin die licht in de huid prikken. Deze micro perforaties zijn niet te zien met het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Deze nieuwe bindweefselvezels vullen beetje bij beetje het reliëf van binnenuit op, waardoor de huid bij elke behandeling steeds sterker wordt. De stimulatie van nieuwe bloedvaatjes in de striemen zorgt voor aanvoer van extra zuurstof en voedingstoffen en vermindering van kleurverschil.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst en vorm striae. Meestal zijn er 4 à 8 behandelingen nodig, maar sommige mensen zijn reeds na 3 behandelingen uiterst tevreden.

After lipo massage (postoperatieve behandeling)

Bewegingsbeperking, pijn, zwelling, oedeem zijn heel normaal na esthetische ingrepen. After lipomassage versnelt de vochtafdrijving en ontzwelling, zorgt dat de pijn verzacht en u weer sneller mobiel bent.

Postoperatieve massage na een cosmetische ingreep is zeer bepalend voor het uiteindelijke resultaat van uw lichaam. Zonder nabehandeling kan seroma (vochtophoping), verhardingen (fibrosis) en hobbelige huidstructuren ontstaan. Het zorgt er voor dat het genezingsproces versneld, minimaliseert zwelling en blauwe plekken.

Afhankelijk van het herstel kunnen deze massages ook aangevuld worden met ultrasoon, radiofrequentie en vacuüm therapie. Ultrasoon minimaliseert de blauwe plekken en de zwelling. Radiofrequentie en vacuüm therapie maken de huid strakker.

Hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van van je herstel. Dit word allemaal besproken tijdens de intake. Gemiddeld hebben klanten minimaal 10 behandelingen nodig.

Braziliaanse Cellulitis behandeling

Heel stevige massage in combinatie met speciale roller en vacussage (zuigtechniek die wordt uitgevoerd met bollen = cupping) zorgen voor het afbreken en strekken van de onderhuidse vetcellen, het bevorderen van de doorbloeding en het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen.

Bodywrap met warmte therapie

Het bestaat uit anti-cellulitis massage. Vervolgens wordt het lichaam in folie gewikkeld en afgedekt met een infrarood warme deken (20 minuten). De combinatie van countour wrap en warmte therapie produceert een synergetisch effect met betere resultaten. Effectief voor het behandelen van: • contourverbering, lichaamsversteviging • gelokaliseerde vetophopingen, cellulite • het stimuleert het metabolisme en de vetverbranding

Ultra Shape 3D

Ultra Shape 3D met elektrotherapeutische stromen werkt vooral op plaatselijk vetophoping, cellulite en huidverslapping. Het bijzondere aan het Ultra Shape 3D apparaat is de combinatie van de verschillende behandelprogramma's die ieder een andere werking op het lichaam hebben. De ultrasone geluidsgolven vernietigen overtollig vetcellen; de spierstimulatie versterkt de slappe spieren, terwijl de elektrolipolyse voor versnelling van het metabolisme (stofwisseling) zorgt. De behandeling pakt meerdere probleemzones (billen, benen, buik...) aan en werkt tegelijkertijd op versteviging van de huid.

Er zijn gemiddeld 6-10 behandelingen nodig voor een mooi resultaat.

Tarieven:
- Buik klein: €50, - Buik groot: €70, -Lovehandles: €60 , - Benen voorkant: €50, - Benen achterkant: €50, - Billen: €50, - Benen voor/achterkant: €90, - Bh bandjes: €50

Lipocavitatie (Nieuw!)

Lipocavitatie, ook wel ultrasone cavitatie genoemd, is een niet-chirurgische afslankmethode die gebruik maakt van laagfrequente geluidsgolven (ultrasound) om vetcellen af te breken. Een lipocavitatie behandeling is veilig, pijnloos en zonder herstelperiode en maakt het mogelijk om plaatselijk, binnen heel korte tijd, veel vet te verliezen. De behandeling is daarmee ideaal voor specifieke probleemzones die met andere behandelmethodes lastig te bereiken zijn. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Daarom wordt er per behandeling slechts twee zone behandeld. De behandeling kan worden toegepast op buik, dijen en flanken. Ook voor het aanpakken van hardnekkige cellulitis is deze methode geschikt.

Er zijn gemiddeld 6-10 behandelingen nodig voor een mooi resultaat.

Tarieven:
- Buik klein: €50, - Buik groot: €70, -Lovehandles: €60 , - Benen voorkant: €50, - Benen achterkant: €50, - Billen: €50, - Benen voor/achterkant: €90

Radiofrequentie Effect

De Nieuwe Effect Radiofrequentie combineert de beste technologieën voor gelaats- en lichaamsverzorging en biedt effectieve resultaten in de aanpak van huidverslaping, rimpels, cellulite en vetophoping. Het is de meest comfortabele & effectieve technologie voor huidverstrakking en versteviging. Deze behandelmethode is gericht op huidcorrectie voor alle leeftijden en is niet seizoensgebonden.

Lichaam:
- verstevigt de huid (buik, armen dijen, billen…)
- verbetert de lichaamscontouren
- vermindering van celluliteen vetophoping
- vermindert littekens en striemen

Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Het resultaat is direct zichtbaar maar om de huid in topconditie te houden is het raadzaam om een kuur van 4, 8 of 12 behandelingen te nemen (afhankelijk van huidconditie en gewenste resultaat).

LICHAAMSZONE TARIEVEN:
buik klein: €50 - buik groot: €70 - bovenarmen: €45 -dijen voor en achterkant: €110 - voorkant dijen: €60 - achterkant dijen: €60 - kuitbeen: €50 lovehandles:€60 -Billen: €50

Spierstimulatie

Spierstimulatie of electrostimulatie is een effectieve methode op het gebied van cellulite bestrijding, spierversteviging, behandelen van (extreem) overgewicht, figuurcorrectie en lymfedrainage. Meerdere zones kunnen in 1 behandeling behandeld worden (bijvoorbeeld buik, billen en benen) ... Wat doet de spierstimulatie voor het lichaam: – Vergelijkbaar met een intensieve sportbeoefening, maar kost u geen enkele inspanning – Het veroorzaken van diepe spiersamentrekkingen, versterkt de slappe spieren, verbetert hun toon.

Perfect Butt

Ronde, stevige billen vormen een onmiskenbaar onderdeel van het huidige schoonheidsideaal. Bij de Perfect Butt maken wij gebruik van vacuüm therapie hierdoor worden de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd. De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. Hierbij worden de billen gelift, wordt er meer volume bekomen en de behandeling is ook uitermate efficiënt tegen cellulite.
Na 3 sessies blijft het resultaat 4 à 6 maanden behouden. Voor een optimaal resultaat kan je klant elke 6 maanden een onderhoudssessie komen doen.
- 1 sessie: €60
- 2 sessies: €110
- 3 sessies: €155

Vacüumtherapie

Cellulite is een veel voorkomend maar goed te behandelen probleem. Cellulite ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt waardoor een vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Het bindweefsel verhardt en de zogenaamde sinaasappel huid is het gevolg.
De vacuüm therapie richt zich op de diepere huidlagen. Bij de vacuüm therapie worden de verklevingen en vetophopingen losgemaakt en de afvoer van afvalstoffen op gang gebracht. Naast het wegnemen van blokkades en afvoeren van afvalstoffen wordt door de stimulatie van de verschillende huidlagen ook de doorbloeding verbeterd en nemen eventuele vochtophoping af. De aanmaak van collageen en elastine zorgen voor een strakke gezonde huid.

Slimtonic Vibromassage

Hierbij maken we gebruik van een mechanisch apparaat om een vibrerende massage op de huid te geven. Dat vibromassage apparaat (G5) die al vele jaren wereldwijd wordt gebruikt, kan zeer diep vet– en spierweefsel bereiken waardoor het wegmasseren van cellulite en vetophopingen mogelijk maakt. Na 8-10 behandelingen is er al resultaat te zien: de huid wordt strakker en gladder en je krijgt een mooiere lichaamscontouring.

Houttherapie (nieuw!)

Houttherapie of Maderotherapie is een holistische massagetechniek uit Zuid-Amerika waarbij anatomisch ontworpen houten instrumenten worden gebruikt om elk deel van het lichaam optimaal te behandelen en lichaamscontouren te verbeteren. Deze masssage is pijnloos en helpt om cellulite te verminderen en om gewichtsverlies te ondersteunen.

DE MADEROTHERAPIE VOORDELEN:
– activeert de bloedsomloop
– bestrijdt cellulite
– bevordert de afvoer van afvalstoffen
– vermindert opgehoopte vet op buik, heupen, billen en dijen
– verstevigt de spiertonus,
–verbeteert de lichaamscontouring,
–vermindert stress en pijnklachten,
–heeft een relaxerende werking op lichaam en geest.